söndag 31 januari 2010

Grace

Idag har jag köpt Lindas boots. Jag har trippat omkring i dem sedan jag kom hem. Och mitt visa te säger: True wealth is the ability to let go of your possessions. Mycket aktuellt.

lördag 30 januari 2010

Synkronicitet

Började av en händelse youtuba på Robyn ikväll. (Via Bounce och Lars Eriksson.) Hon är coolast!

tisdag 26 januari 2010

Cowshed

My mother went to London, and all i remembered to ask for was a simple Définicils mascara! I should have asked for Cowshed products. Supersugen på att testa nu när mina bautaflaskor med Redken från Godess Within börjar sina.

Som Balthazar

40-årsfest på lördag. Och jag funderar och funderar på kläderna. Och skorna! Hm, det blir några vändor till.

måndag 25 januari 2010

Inte riktigt mätt på träskor


I höstas upplevde jag att jag kanske ändå blivit lite mätt på träskor. Men jag skulle inte säga nej till ett par jodhpurs eller boots från Hasbeens. Och även de här från Nybrotoffeln tycker jag ser väldigt fina ut. Jag gav ju just bort ett par, då kanske jag kan fylla på med ett par andra?

lördag 23 januari 2010

Klänningen

Man kan ju tycka vad man vill om monarki och skattepengar och jippo, och alltihop. Men det är ändå roligt att Almgrens håller på med tyget till klänningen som Pär Engsheden ska göra.

Gjord av

Sara skrev till mig om en slipskjol, en kjol gjord av slipsar. Jag tror att det skulle kunna vara fint. Den här till exempel, tror jag nog att jag skulle kunna gå runt i. Den här är också söt. Och så en "kilt". När jag surfade runt efter bilder på slipskjolar hittade jag detta superroliga inlägg om en hysteriskt galen bok. Jag gillar ju återbruk, men nånstans går ju gränsen.

Äpplen och päron?

Min klocka är också mycket dyrare än mina skor.

PS. Jag vänder mig också emot att kvinnors och mäns konsumtion värderas olika.

fredag 22 januari 2010

Extra allt

Idag blir det lila hästar, tyll, volanger, bollfransar - the works. Finfredag!

tisdag 19 januari 2010

Trendsetter

Årets majblomma släpps imorgon. Jag gissar på beige.

Sanningens ord

[jag] - Jag skulle vilja ha lite mer volym. Här bak.
[frisören] - Volym, Malin, det kan du glömma! Man får jobba med andra saker med ditt hår. Det är till exempel väldigt blankt.

måndag 18 januari 2010

Turban

Inspirerad av Cecilia har jag beställt en turban från Sandra Haraldsen. Den kanske blir skitsnygg till hoppdräkten :-)

fredag 15 januari 2010

Hoppdräkt?

Fråga: Kommer man undan med overall när man är en tjej på 39 vårar? Jag lurar på två postordervarianter; H&M och Bonprix (!). Viskos heller än polysester, eller hur?

tisdag 12 januari 2010

Sooo 1940!

Ett blont yrväder... Skärpning, Elle! Eller är det bara att jag aldrig varit eller velat vara ett blont yrväder och därför inte kan identifiera mig med Elsa Hosk?

söndag 3 januari 2010

Bling

Jag håller på och funderar ut något bra sätt att förvara smycken. Överskådligt och dammfritt, helst. Och jag är rätt sugen på att beställa ett av dessa heltacky smyckeskrin med fotolock! Kanske med det här fotot på - i svartvitt...